به گزارش ذرهبین بورس، شهریار پرویزی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان پویا نیرو با نماد «بپویا» در حاشیه جشنواره حاتم با اعلام خبر رشد قابل توجه سودآوری شرکت، اظهار داشت: “در سال جاری، از نظر کمیت، توانستهایم نسبت به سال گذشته در همین بازه زمانی، بیش از دو برابر رشد داشته باشیم.”
وی با اشاره به افتتاح پیشرفتهترین آزمایشگاه کریپ در خاورمیانه با حضور رئیس جمهور و وزیر نیرو، افزود: “این اقدام گام مهمی در راستای توسعه و ارتقای کیفیت محصولات شرکت به شمار میرود. همچنین، کلنگزنی پروژههایی برای رفع کمبود برق در سال آینده انجام شده که نشان از تعهد شرکت به مسئولیتهای اجتماعی خود دارد.”
پرویزی، دریافت گواهینامه ISO/IEC 17025 را به عنوان یک دستاورد مهم در حوزه آزمایشگاهی برشمرد و تصریح کرد: “تنها شرکتی هستیم که در رشته خود توانستهایم این گواهینامه را کسب کنیم و آزمایشگاه ما به عنوان آزمایشگاه همکار و رفرانس شناخته میشود. ما همچنین از بالاترین تکنولوژی روز دنیا در بخش کنترل کیفیت (QC) بهره میبریم.”
وی در ادامه با اشاره به عملکرد چشمگیر شرکت در بازه زمانی ۱۴۰۰ تا پایان ۱۴۰۳، گفت: “در این مدت، سودآوری، صادرات، تولید و فروش شرکت با رشد قابل توجهی همراه بوده است. برای اولین بار اعلام میکنم که سود شرکت از ۷.۳ میلیارد تومان به ۷۳۰ تا ۷۴۰ میلیارد تومان رسیده است که نشاندهنده رشد ۱۰۰ برابری است.”
مدیرعامل با بیان اینکه این موفقیت در شرایط سخت تحریم به دست آمده، افزود: “با وجود چالشهای فراوان، توانستهایم این رشد را حفظ کنیم. ما با مشکلات و موانع زیادی دست و پنجه نرم میکنیم، اما این مشکلات انگیزهای برای تلاش بیشتر و نوآوری در شرکت شده است.”
وی در پاسخ به سوالی در خصوص چالشهای پیش روی صنعت، گفت: “من هیچ چالشی را نمیبینم. یک مدیر وظیفه دارد با مشکلات و چالشها مبارزه کند. اگر چالشی نباشد، پس منِ مدیر چه کاره هستم؟ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم.”
پرویزی در پایان با اشاره به تلاشهای این شرکت برای کاهش ناترازی انرژی، اظهار داشت: “برای اولین بار، توانستهایم ظرفیت انتقال انرژی در سیمهای هوایی را دو برابر کنیم و تلفات انتقال انرژی را کاهش دهیم. این اقدام به صرفهجویی در مصرف سوختهای فسیلی کمک کند.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص خبرهای خوش برای سهامداران، گفت: “با تمام وجود تلاش کردهایم تا مسیر رو به رشدی را طی کنیم و این روند ادامه خواهد داشت. شرکت ما هنوز به بلوغ نرسیده و پتانسیل بالایی برای رشد و توسعه دارد.”